PMP/Noxon

Vi är stolta att berätta att Marco Pantani vann Tour de France 1998 med vår sadelstolpe och våra snabbkopplingar monterade på hans cykel!På denna sida kommer vi att försöka prata lite om oss, vem vi är och vad vi gör ...
Våra skapelser i titan, carbon och andra legeringar av flygplansalu har över 30 år åtföljt mästare som Julien Absalon (olympisk guld 2004) och genomfört några cykelmästerverk som cyklarna Passoni, Nevi, De Rosa men även Olympia och KTM. Vi har också samarbetat med Legend Ti, Bixxis, Stelbel för att få italienskt hantverk runt om i världen.  År 2017 bestämde vi oss för att kombinera våra erfarenheter med innovation och Noxons extraordinära ungdomliga styrka. Idag är vi en extremt dynamisk verklighet, på teknikens framkant, med en stark passion för allt som gör din cykelupplevelse bortom spännande.
Vi arbetar för att kombinera teknisk innovation och erfarenhet för att ge alla våra fans möjlighet att uppleva spänningen och resultatet av en ikon för sektorn, känd för sin doft av italienskt hantverk.
Vårt primära mål är att ta våra kunders cyklar till nästa nivå, så att de kan driva dem utöver sina tekniska gränser och ge sin passion i en ny värld av adrenalin och konkurrenskraft.

Av dessa anledningar:
- Vi erbjuder en innovativ produkt av högsta nivå, anpassad efter behov av professionella och entusiaster.
- Vi gör en perfekt kombination mellan resultatet av vårt arbete och de enskilda egenskaperna hos varje cyklist.
- Vi garanterar teknisk excellens till överkomliga priser och oöverträffad service efter försäljning.


Sortering
Antal/sida
Antal: 0 st

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår